blank

Најсвежата понуда може да ја најдете во маркетите на #TINEX.
Не заборавајте да ги набавите омилените свежи намирници и да се подготвите за претстојниот викенд. 🍎🥔
Тинекс секој ден со вас!

👉Супер Тинекс East Gate Mall отворен и во недела 10:00-20:00ч.