blank

Не ја пропуштајте велигенската акција во Веро маркетите! 🐣

🐰 Јајца Супер Јајце 159ден.
🐰 Марула, млад кромид и лук намалени до 25%

🗓 Акцијата трае од 18.04 до 27.04.2022.