blank

Поминете незаборавни мигови во природа дури и на тешко достапните предели со оваа практична, лесна и корисна камп маса на склопување.
✅Димензии: 51x53x73cm
✅ Добивате гратис торбичка за пакување на масата!
✅ Достапно во две бои.