blank

🔊Оваа седмица во КАМ 👉 намалени цени на свежото свинско месо со домашно потекло!✅

Повеќе за празничната понуда >>> https://www.youtube.com/watch?v=mlLpzLa3JfY

Кликнете на линкот и разгледајте го целиот леток >>> https://bit.ly/3oufz4J

#kammarket#kam#каммаркет#кам#kammk#каммк