Искористете ги намалените акциски цени на одлични производи од Гарниер и одберете супер подарок за 8-ми Mарт. За купени Гарниер производи во вредност од 599 денари, добивате 150 поени на вашата Рамстор Клуб Картичка.
Рамстор – Добиј повеќе, Живеј подобро!🛒