📣Нов КАМ Леток со важност до 16.04.2022!👍
👉Во него пронајдете:
➡️ОРГАНСКО 🥥 кокосово млеко BERIEF, леден чај LIPTON и многу други НОВИ производи!
➡️Отворач за шише и мрежата за заштита од прскање се само дел од понудата која ја подготвивме за вас од ПОНЕДЕЛНИК до СРЕДА! 📅
➡️Производи со ГЕРМАНСКИ 🇩🇪 и ИТАЛИЈАНСКИ 🇮🇹 премиум квалитет!
➡️Повеќе производи кои во вашиот дом ќе ја донесат Велигденската ЧОКО магија! 🐰🍫
➡️Навлака за перниче и ранер за маса кои ќе го украсат вашиот дом во духот напразникот што претстои и многу други изненадувања. 🎉🤩
😍Ве очекуваме во еден од нашите маркети! 🤗
#kammarket #kam #каммаркет #кам #kammk #каммк