blank

❗❗Само од ЧЕТВРТОК до САБОТА
👉Нектарина по цена од 65 денари 🍑
👉Трло – кравјо биено сирење по цена од 329ден 🧀
👉Bella Farm – чоколадно млеко по цена од 54ден 🥛🍫
👉Schwarzkopf – шампон неколку вида по цена од 165ден 🧴
👉Повеќе производи погледнете на следниот линк:

https://bit.ly/3yGXmqI