blank

 

Од ЧЕТВРТОК до НЕДЕЛА (16.12-19.12.2021) ИСКОРИСТИ ЈА НАЈДОБРАТА АКЦИЈА во Тинекс:
✅КИКИРИКИ печени, солени 320гр. MOGYI за САМО 59ден.
✅ПИВО 330мл BUDWEISER за САМО 36ден.
Тинекс секој ден со вас!