blank
Од ПОНЕДЕЛНИК 13.6 до ЧЕТВРТОК 16.6 ИСКОРИСТИ ЈА НАЈДОБРАТА АКЦИЈА во ТИНЕКС!
✔️МОРТАДЕЛА рефус FISA 1кг. за само 199ден.
✔️МОРТАДЕЛА парчиња FISA 1кг. за само 199ден.
👉Супер Тинекс East Gate Mall отворен и во недела 10:00-20:00ч.