ИСКОРИСТИ ЈА НАЈДОБРАТА АКЦИЈА во ТИНЕКС!
Од ПОНЕДЕЛНИК до ЧЕТВРТОК 3.10-6.10.2022
✅КЕФИР ′Z BREGOV 3.5%м.м 1л. за САМО 85ден.
✅ШАМПОН за коса SCHWARZKOPF 250мл. за САМО 149ден.
✅ПАСТА за заби COLGATE 2×100мл. за САМО 89ден.
Ве очекуваме!