Од ПОНЕДЕЛНИК до СРЕДА (10.01 -12.01.2022) ИСКОРИСТИ ЈА НАЈДОБРАТА АКЦИЈА во #Тинекс:
✅ЛИМОНИ 1кг за САМО 49ден.
✅ОМЕКНУВАЧ за алишта 1900мл SEMANA за САМО 119ден.
Тинекс секој ден со вас!