ЈА НАЈДОБРАТА АКЦИЈА во #Тинекс
Од ПОНЕДЕЛНИК до СРЕДА (06.12 – 08.12.2021) ИСКОРИСТИ ЈА НАЈДОБРАТА АКЦИЈА во Тинекс:
✅ТОАЛЕТНА ХАРТИЈА 3слојна 10/1 VIOLETA за САМО 75ден.+ 50поени
Тинекс секој ден со вас!