И овие празници НАЈДОБРИТЕ ЦЕНИ на СВЕЖО МЕСО се во ТИНЕКС✅
Квалитетно, сочно и вкусно месо кое ќе го подготвите за вашата празнична трпеза.
Повелете, ве очекуваме🛒