blank

 

И овие празници НАЈДОБРИТЕ ЦЕНИ на СВЕЖО МЕСО се во ТИНЕКС✅

Квалитетно, сочно и вкусно месо кое ќе го подготвите за вашата празнична трпеза.

Повелете, ве очекуваме🛒