blank
Уште една НЕВЕРОЈАТНА РОДЕНДЕНСКА АКЦИЈА во Веро маркетите! 🥳
Славиме 25 години заедничка радост, среќа и неизмерна благодарност до нашите верни купувачи. ❤
🗓 Понудата трае од 02.06 до 08.06.