НеВЕРОјатна празнична понуда: Течен детергент Perwoll и омекнувач Lenor со попусти до 50% во VERO

Најпопуларните детергенти на Первол заедно со омекнувачот Ленор ќе ги најдете во нашите маркети по промотивни цени бидејќи се дел од нашата неверојатна празнична понуда која важи до 13.01.2022🙂