blank

 

НеВЕРОјатно празнична понуда: Тоалетна хартија Perfex и детергенти Persil со попусти до 51% во VERO маркети

Детергентите на Персил и тоалетната хартија и брисачите на Перфекс имаат неверојатно празнично намалување, а истото ќе важи до 23.12 во сите Веро маркети.