blank

 

Land првокласен маргарин кој и дава вкус и арома на вашата храна. 👌
Неделна акција: Маргарин Land 250g по намалена цена од 24 денари и 11% попуст во Kipper маркети!
Акцијата трае до 16.12.!
________
Land margarinë i klasit të parë që i jep shije dhe aromë ushqimit tuaj. 👌