Неделна акција на мини рол лешник/чоколадо по намалена цена од 27 денари и попуст од 10% во Kipper маркети!
Мини ролс Favoria со неодоливо збогатен вкус за максимално задоволство.
______
Mini rolls Favoria me shije të pasurur dhe të parezistushme, për një kënaqësi maksimale.