blank

 

Неделна акција: Печен говедски донер и печено пилешко гиро по намалени цени и попуст до 17% во Kipper маркети!

За брз, лесен и вкусен ручек! 👌
Донер печено говедско месо и Гиро печено пилешко месо, подгответе го вашиот ручек за само 30 секунди ⏲ со Lecker.
_________
Për një drekë të lehtë, të shpejtë dhe të shijshme! 👌
Doner mish gjedhi i pjekur dhe Giro mish pule e pjekur, përgatitni drekën tuaj për vetëm 30 sekonda ⏲ me Lecker.