Пилешки инерфиле во тацна од 900г.
Може да направите ручек, вечера, а би било и одлично мезе.
Ова недела ви е по намалена цена од 149 денари.
#киппер #штедисекојден
_________
Inter file pule në tabaka prej 900g.
Ju mund të bëni drekë, darkë dhe poashtu do të ishte një meze e përkryer.
Këtë javë do ta gjeni me çmim në zbritje prej 149 denarë.
#kipper #kurseçdoditë