blank

 

Специјална понуда за љубителите на традиционалното турско кафе и кафе крем!
Неделна акција: Турско кафе и кафе крем Morea по намалени цени и попуст од 16% во Kipper маркети!
_______
Ofertë speciale për adhuruesit e kafesë tradicionale turke dhe kremit të kafesë!