blank
Неопланта производи за припрема на вкусни мезиња, сендвичи, пици и сите останати Ваши омилени рецепти за храна!
✔️ Неопланта пилешки гради деликатес мини 350г по намалена цена од 99 денари плус добивате 20 поени!
Побрзајте и искористете ги овие прекрасни понуди на производи Неопланта! Пазарете, штедете и собирајте поени со Вашата Рамстор Клуб Картичка!
Рамстор – Добиј повеќе, Живеј подобро!