blank

Тинекс ПОНУДА од 24.11 до 30.11.2022 👉 Свежо пиле + 2 копани со надкопани за 169ден/ 1кг.
Ве очекуваме🛒
👉Супер Тинекс East Gate Mall отворен и во недела 10:00-20:00часот