blank

👉Не ја пропуштајте краткотрајната понуда на супер ефикасни Elvis шампони за кучиња (со долго или кратко влакно, за мали кученца), кој дава сјај на влакното и освежува, по супер цена од 49 денари!
#СтокомакСеИсплати #СекојДенарЕВреден ✅