НОВА ПОНУДА во сите ТИНЕКС маркети од 4.10 до 17.10.2022
Со купување во #TINEX добивате 3xПОВЕЌЕ и обезбедувате заштеда во домашниот буџет!
Прелистајте го тековниот леток и погледнете ги сите акции на следниот линк:
Ве очекуваме!🛒