blank

🥰НОВА неделна акција во вашиот омилен Зур!🥰

И овој пат, во наредните 7 дена можете да набавите производи за вас и вашето семејство по супер ниски цени!👌💯

Штеди и уживај во пазарењето и во наредната недела!💰

Пазарете со насмевка – Зур маркет🐘🛒

*Неделната акција трае од 07.07. до 13.07.2022