blank
📣НОВА НЕДЕЛНА АКЦИЈА ВО РЕПТИЛ!
Свеж копан со надкопан, чадена печеница, селска сланина, кашкавал ајдемер
ве чекаат да го подготвите совршеното мезе. Одберете пица твинс капричиоза или пеперони, бидејќи оваа недела се на феноменален попуст. Има, секако благо, вафел торта или крем блок табла со одлична цена за целосно чувство на задоволство. Стаклен сет за зачини за организирана кујна 😍!
Пазарете со ❤️ и задоволство!