blank

 

📢📢📢Новогодишна акција во маркетите на Рептил.
Новогодишна акција на мортадела по намалена цена од 239 денари и попуст од 22% во Рептил маркети!
Акцијата важи од 20.12.21-10.01.22 🎉🎉🎉
Ве очекуваме !!!