blank
👉 НОВО во асортиманот на СТОКОМАК! Ви предлагаме да ги пробате овие наши нови производи од AMETA
👉 Пилешки краток копан 600 г, А-класа по супер цена од 114 денари!
👉 Пилешко филе 600 г, сецкано по супер цена од 212 денари!