blank

 

Драги граѓани на градот Делчево, Ве покануваме да го посетите нашиот прв новоотворен маркет вo вашиот прекрасен град на бул. Македонија бр.1к, на површина од 837 м2! 🎈
Со ваша поддршка и внимание продолжуваме да ја испишуваме нашата заедничка приказна, се со цел да овозможиме и понудиме ВНИМАТЕЛНО СЕЛЕКТИРАН АСОРТИМАН ОД ВИСОКОКВАЛИТЕТНИ ПРОИЗВОДИ ПО НЕВЕРОЈАТНО НИСКИ ЦЕНИ! ✅
Повелете!
Ваш Стокомак 🙂
May be an image of 2 people
May be an image of 2 people and balloon
May be an image of food
No photo description available.