Одличен избор: Ослиќ Extra по намалена цена од 99 денари и 29% попуст во Tinex маркети!

Од ЧЕТВРТОК 16ти до СРЕДА 22ри декември заштедете до дури -46% со акциите кои ги подготвивме за вас!
Тинекс, секој ден со вас!