blank

 

Сончево жолт и со вкус зрел и тркалезен како самото овошје со екстра шмек на портокал.
Воведен пред 100 години, Sinalco Orange сè уште има примамлив вкус како и секогаш…
💥СУПЕР ЦЕНА💥 во Миса маркети
Пазарете со мерак🐘

E verdhë me diell dhe me një shije të pjekur dhe të rrumbullakët si vetë fruti me një aromë ekstra portokalli.
I prezantuar 100 vjet më parë, Sinalco Orange ka ende një shije joshëse si gjithmonë…
💥SUPER ÇMIM💥 në Misa marketet
Bleni me kënaqësi 🐘