Промоција свежо свинско месо во сите Рамстор маркети со месарница. Цени кои не смеете да ги пропуштите. Искористете ги и заштедете!
✅ Ве очекуваме, промоциите важат до 24.10.2022
👈
Рамсторе-Добиј повеќе, Живеј подобро!