🔴 ОД ПОНЕДЕЛНИК ДО СРЕДА!!! 🔴
Одлична понуда на благ компир по екстра цена од 89 денари во КАМ маркети!
Искористете ја три дневната акција во КАМ и ЗАШТЕДЕТЕ! 💰