Одлична понуда на книги во маркетите на Стокомак оваа недела! Не пропуштајте!
👉Елизабет Адлер – Една од оние ноќи во Малибу, полна со описи кои се заштитен знак на Елизабет Адлер, заверите и неверојатните ликови, Една од оние ноќи во Малибу е книга која се чита во еден здив по супер цена од 219 денари!
👉Сара Морган – Летото смени сѐ, книга која релаксира, додека истовремено ве тера да читате повеќе и повеќе, за да дознаете што ќе се случи следно, по супер цена од 279 денари!
👉Сара Џио – Тајната колиба на плажата, историска драма за Втора Светска Војна, сага за недозволена љубов, убиство и одамна загубена слика… по супер цена од 275 денари!
👉Елизабет Адлер – Покана за Прованса, книга која ќе ве замисли која е цената што ја плаќаме за среќа во животот. Еден сосема нормален ден добивате покана за платен одмор во Прованса. Дали тоа е искрена покана од далечната роднина или е само уште една луда авантура?
Одлична книга за релаксација во летните денови, по супер цена од 219 денари!