👉Од нашата понуда на свежо овошје и зеленчук издвојуваме свеж 🥔компир🥔 2кгр пакување по цена од 65 денари!
1кгр=32,5 денари
Потекло: 🇲🇰 Р.Македонија 🇲🇰