👉 Одлични понуди на Malizia Bon Bons детски дезодоранси и парфеми во поголемите Тамаро маркети до 30.09.2022:
✅ Malizia Bon Bons дезодоранси 75ml – 99 денари;
✅ Malizia Bon Bons парфеми 50ml – 125 денари;