📢 Супер Акција на L.K.A. – Group Македонија која не смеете да ја пропуштите!
Од 09.03.2023 до 11.03.2023 – специјални цени на производи во сите Тамаро маркети во претстојната акција ❗️
✅ Jacobs Cronat Gold кафе 75гр – 139 денари;