Драги Стружани, чест и задоволство ни е да ве информираме дека утре (11.12.2021) се отвора првиот маркет на СТОКОМАК во Струга! 🎊🎉 Голема благодарност до нашите верни купувачи, кои во текот на сите години не мотивираат да работиме и да ги задоволиме сите ваши побарувања! 🎈 Повелете и посетете го маркетот 😊