blank

Акција од понеделник до четврток во ТИНЕКС (23.01-26.01.2023)
🟢КРЕМА/МАСТ витаминска BECUTAN 200мл. 135ден.
🟢БРИШАЧ 2слоен PALOMA 1/1 125ден.
🟢ЛОВЕЦ НА БОИ DR BECKMANN 30/1 149ден.
🛒Супер Тинекс Зебра, Лиса и East Gate Mall отворени и во недела 10:00-20:00ч.
Ве очекуваме!