blank
 НОВО ВО ВЕРО МАРКЕТИ 📣
Органска линија на Фумагали производи кои не содржат глутен и лактоза.
Голем избор на 100% италијански, органски производи! 💯
🔴 САЛАМА ФУМАГАЛИ МИЛАНО БИО
🔴 СПИАНАТА ФУМАГАЛИ РОМАНА БИО
🔴 САЛАМА ФУМАГАЛИ СО АНАСОН ФИНОЧИО БИО
🔴ПАНЦЕТА ФУМАГАЛИ БИО
🔴 АНТИПАСТИ ФУМАГАЛИ БИО
Ве очекуваме 😍