blank
Секој вистински сопственик треба да има комплет од алатки за својата градина. 🌳🍃
👉Не пропуштајте оваа недела во најблискиот маркет на Стокомак одлични производи за вашата градина по супер ниски цени!
👉Остра метална лопата по супер цена од 679 денари!
👉Универзално метално гребло по супер цена од 639 денари!