blank
👉Оваа недела во маркетите на Стокомак, изберете одлично пилешко панирано месо што е пријатно во сите прилики.
👉Панирани пилешки топчиња 500 г со кашкавал, по супер цена од 99 денари!
👉Панирани пилешки пуканки 500 г, во јужначки прелив по супер цена од 99 денари!