blank

Заштеди и добиј повеќе! 🌟
За сите корисници на Жито Клуб картичка, внимателно селектирани производи по одлични КЛУБ ЦЕНИ до 27 мај 🛒🛍
🙆‍♀️ Сеуште немате Жито Клуб картичка?
Едноставно, аплицирајте на една од наплатните каси во нашите маркети – со доплата од 15 денари ќе добиете сет од 4 клуб картички ✅
* цените на производите важат само со Жито Клуб картичка!
Секогаш верни на вас 🍀