blank
Клуб понуда од 3 до 27 мај 👌
✅ Паштета 5ка ловечка/чајна/пилешка 100гр за 13 денари
✅ Паштета 5ка ловечка 50гр за 8 денари
✅ Паштета 5ка чајна/пилешка 50гр за 7 денари
Погледнете ја комплетната понуда
Секогаш најдобри цени 🛒🛒🛒