Неделна акција во Веро маркетите! 📢

🔴 Пелени и влажни марамчиња Бекутан намалени до 37%
🔴 Течен детергент 2,7л и омекнувач 4л Виолита 229ден.

🗓 Понудата трае од 08.09 до 14.09.