blank

 

Пиво и #Apetini апетисани 🍻🥜 – oдлична комбинација за максимално уживање, сега достапни по супер ниски цени во вашиот најблизок маркет на СТОКОМАК до 07.01.2022, или до крајот на акцијата! Фантастична ужинка во било кое време од денот, особено идеални за долги филмски и празнични вечери во домот! 🎄✨

#СтокомакСеИсплати #СекојДенарЕВреден ✅