Пик Врбовец свинска салама сендвич кг по прoмотивно намалена цена од 525 денари!
Побрзајте и искористете ја оваа прекрасна понуда!
Пазарете, штедете и собирајте поени во Рамстор!
Рамстор – Добиј повеќе, Живеј подобро!