📢Новиот ЗУР леток е тука за вас !
👇Во овој леток ќе најдете :
📌 Пилешки краток копан #Cekin 🤩
📌 Маслиново масло🐟
📌 Млеко #Zbregov 0.9% масленост
📌 ПИВО ПИВО И ПИВО 🥰😍
📌 Ајвар #Podravka
📌 #Perfex тоалетна хартија бејби пудра
❤️ #Cien програмата за сончање по фантастични цени !
Маички, поло маички, женски килоти, спорт чорапи и пижами по одлични цени !
Посетете го најблискиот Зур маркет и искористете супер понуди на супер квалитетни производи ! 🤝
*Акцијата трае до 14.09⏰
Пазарете со насмевка.🛒
Зур.🐘